Stichting Stap 1 heeft recent met overtuigende cijfers het VKS-Keurmerk vast mogen leggen. Inspectrice Jorieke Vink besloot hiertoe na toetsing van de  Kernprincipes A tot en met K van de vastgestelde VKS Norm in het kalenderjaar 2024.

Vink sloot als volgt af : De documentatie is op orde, cliënten tekenen een begeleidingsovereenkomst met huisregels en algemene voorwaarden die verbonden is aan de huurovereenkomst. Het bestuur is inventief en bekijkt de mogelijkheden om plaats te bieden aan cliënten die niet begeleid zijn in het 12 stappen model. Ook worden de mogelijkheden onderzocht om een nieuwe en grotere locatie te openen. De procedures voor het verkrijgen van de vergunningen zijn gestart. Stichting Stap 1 is een professionele organisatie die door het bieden van hulp op maat een verschil wil en kan maken in het leven van de cliënt. Stichting Stap 1 is een waardig VKS keurmerkhouder.

Stichting Stap 1 mag zodoende als safehouse het VKS-Keurmerk gaan voeren. De felicitaties gaan dan ook naar Felicia en het gehele team van deze kwaliteitsorganisatie!

 

Andere berichten

Nog meer nieuws uit het Keurmerklandschap.