HD Security uit Amersfoort heeft een ambitieuze primeur verwezenlijkt. Als eerste beveiligingsorganisatie mag het bedrijf het MVO-Keurmerk – ISO 26000 voeren. In een branche waar MVO niet altijd vooroplopend mee wordt genomen maakt HD een primeur waar. Na een geslaagde periode van voorbereidingen mocht inspectrice Vink een geslaagde ISO 26000 audit bekronen. Dhr. Dagdeviren en zijn team hebben een entree  waargemaakt die bij de MVO-Keurmerkcommissie op groots enthousiasme mocht rekenen. Ook in de sector van beveiliging is het MVO-Keurmerk nu geïntroduceerd én gecertificeerd.

Als voorlopige conclusie oordeelde Vink als volgt: ‘HD Security Services B.V. hanteert een MVO-beleid met een uittgebreide MVO-rapportage. Het bedrijf wil zich duurzaam inzetbaar maken en heeft de ambitie om zich op de verschillende onderwerpen People, Planet en Profit in te zetten. In de achterliggende tijd zijn er verschillende stappen gezet. Het kantoorpand in Amersfoort is geheel gasloos, er is LED-verlichting geplaatst en het doel om voor 2025 zonnepanelen te plaatsen is gesteld. Het bedrijf maakt gebruik van elektrische auto’s en ook hierin is het de ambitie om het wagenpark zo duurzaam mogelijk in te richten. Ten aanzien van het personeel wordt langdurige inzetbaarheid nagestreefd. Daarnaast ervaart HD een hoge mate van zorgplicht naar het personeel toe. Elk jaar vinden er functioneringsgesprekken plaats en het personeel wordt opleidingsmogelijkheden aangeboden. De organisatie heeft als uitgangspunt om altijd daar te helpen en steun te bieden aan degenen die dat nodig hebben, waar mogelijk. HD Security B.V. heeft aangetoond maatschappelijk betrokken te zijn en is een waardig MVO-Keurmerkhouder’.

De MVO-Keurmerkcommissie brengt hierbij haar hartelijke felicitaties over aan het gehele team van HD met deze mooie prestatie.

Openbare checklist inzien: http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen

Meer informatie via: http:/www.hdsecuritynederland.nl

Andere berichten

Nog meer nieuws uit het Keurmerklandschap.