TEAM

Inspecteur SieV 2

FOUNDER / CEO

Gijsbert heeft door zijn rol als adviseur voor NEN4400, ISO9001, HACCP en dergelijke certificaten, ruime ervaring opgebouwd met inspecties. Expertise in de cateringbranche, de facilitaire branche, de duurzame sector en ervaring als veiligheidskundige, en milieukundige maken hem de allround kwaliteitskundige die de lijnen uitzet. Voor de kwaliteit van de Keurmerken, de kwaliteit van de audits, en daarmee de kwaliteit van uw bedrijf.

Foto Henk

Projectleider / Inspecteur

Henk Achterberg

Als Projectleider bewaakt Henk Achterberg de processen van Keurmerk Nederland, het samenkomen van de Keurmerkcommissies en de rapportage naar de Raad van Toezicht. Tevens is hij als inspecteur een persoon die terdege verstand heeft van de werkzaamheden op de achtergrond van organisaties. Met zijn vooruitzichten is het al snel duidelijk waar er nog verbetering nodig is en waar uw bedrijf nog meer progressie kan boeken.

Martin_KMNL_6_sqr300g

Accountmanager

Martin Bogers

Martin Bogers is als Accountmanager de spil tussen bedrijf en inspecteur. Door zijn achtergrond in de sales- en wervingsbranche heeft hij een ruime ervaring in het verbinden van mensen. In de facilitaire- en duurzame sector heeft Martin inmiddels meer dan 200 bedrijven op weg naar hun Keurmerk mogen bijstaan. Ook tussendoor staat hij altijd klaar voor uw vragen over de beste route naar uw Keurmerk.

Foto Erik sq

Community Manager

Erik Stoppels

Erik is als Community Manager de ‘online stem’ van de organisatie. Tevens draagt hij zorg voor de webcare en houdt de social media in de gaten. Vooral op het vlak van ICT heeft hij zijn sporen mogen verdienen, wat hem tot een spil in de communicatie maakt waarbij uw Keurmerk op de voorgrond staat.

Marcel-de-Jong-keurmerk

Hoofdinspecteur

Marcel de Jong

Marcel heeft als Hoofdinspecteur de meeste auditervaring opgebouwd. Zijn expertise tijdens Keurmerkcommissies draagt er aan bij dat de kwaliteit van de Keurmerkeisen elk jaar bijgeschaafd en op niveau blijven. Bovenal is Marcel een inspecteur met hart voor de klant: "Uiteindelijk gaat het de bedrijven natuurlijk om het Keurmerk en de mensen zijn ook oprecht blij als ze het hebben gehaald. Dat geeft mij veel voldoening, ze hebben hard gewerkt voor dit mooie resultaat".

Perry-van-Boeckholtz-keurmerk

Inspecteur SIEV

Perry van Boeckholtz

Perry van Boeckholtz is al zijn hele werkzame leven actief in de schoonmaak, in diverse functies. Daardoor kent hij alle ins en outs van de sector. Zijn grote ervaring en praktische instelling maken hem een geschikte inspecteur. Tevens kan uw bedrijf bij hem altijd op een gedeelte zorg rekenen, vooraf even bellen over de audit, maar ook na uw audit staat hij u graag bij met zijn advies.

Jeroen-Witsenboer-keurmerk

Inspecteur Regio Noord

Jeroen Witsenboer

Jeroen heeft een ruime ervaring in het werkveld van o.a. auditor, veiligheidskundige en KAM-Coördinator. In het noorden is hij uw bedrijf zodoende van dienst als een deskundige inspecteur die u daarnaast dankzij zijn ervaring ook graag voorziet van allerhande advies op andere vakgebieden.

Foto Astrid

Inspectrice VOCC-Keurmerk

Astrid Kuipers

In samenwerking met de Branchevereniging VOCCateraars is medio 2018 het VOCC-Keurmerk in het leven geroepen. Astrid Jongste is met haar expertise in de foodsector zodoende een geschikte inspecteur bevonden om de audits van het VOCC-Keurmerk uit te voeren. Haar balans tussen enthousiasme en scherpte maken haar een inspectrice die zich thuis voelt in de cateraarsbranche.

Jaap-van-den-Top-keurmerk

Inspecteur HRSI-keur

Jaap van de Top

Jaap van de Top is altijd actief geweest in de logistieke sector. Zijn rustige voorkomen en zijn stiptheid maken hem uiterst geschikt voor de steekproefinspecties voor HRSI-keur.