Het Zaanse Schoonmaakbedrijf Jos Bakker is met prima resultaat gecertificeerd met het MVO-Keurmerk – ISO 26000. Rondom de uitgangspunten Milieubewust, Kwalitatief en Persoonlijk timmert de facilitair dienstverlener reeds meer dan 40 jaar aan de weg in de Zaanstreek. De tweede generatie, alsmede de derde generatie, die aan het roer staat voert dan ook een onderscheidende bedrijfsvoering. Duurzaamheid en MVO staan hoog in het vaandel, bedrijfsprocessen krijgen een moderne overziende blik en de bedrijfsidentiteit alsmede duidelijke positionering sieren de dienstverlener. Jos Bakker Schoonmaakbedrijf staat bekend om het meewerken van directie op de eerste klus, het feit dat senior op 87-jarige leeftijd nog meeliep en de handlichting die in de roerige jaren ’80 nodig was voor opstart. Het is een onmisbaar dienstverlener in het Zaanse landschap, dat haar toekomst geborgd ziet in jong talent dat al jarenlang verbonden is aan de organisatie.

Met toenemende urgentie om MVO in de diverse bedrijfsactiviteiten te implementeren is het team dan ook al meerdere kalenderjaren actief. Recent werd wederom een succesvolle toetsing doorlopen waarbij het MVO-Keurmerk, geregistreerd bij het Keurmerkregister en handelend onder de Stichting Keurmerk Toezicht mocht worden verstrekt. De openbare checklist waar Jos Bakker Schoonmaakbedrijf aan voldeed is in te zien via http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen. De rapportage hiervan is digitaal ten behoeve van de organisatie gearchiveerd in haar eigen online portal, zodat inzage op elk moment mogelijk is. Denk daarbij aan gesprekken met opdrachtgevers, leveranciers, relaties en andere belanghebbenden die de uitvraag naar MVO stellen. Zeker met het oog op dit kalenderjaar een zaak die steeds meer van belang wordt om aan te tonen.

Vanaf deze plaats brengt de MVO-Keurmerkcommissie haar hartelijke felicitaties over aan het team met het behalen van het MVO-Keurmerk conform ISO 26000!

Meer informatie via: http:/www.josbakker.nl

Andere berichten

Nog meer nieuws uit het Keurmerklandschap.