Samen, merkbaar
en beter

Dat is het uitgangspunt van onze inspecteurs. Dankzij onze landelijke dekking is er altijd een inspecteur of inspectrice beschikbaar in uw regio. Het eindpunt van de inspectie is niet alleen het behalen van het Keurmerkcertificaat, onze inspecteurs geven altijd handvatten mee ter verdere verbetering. Zij gaan een stap verder.

 

Wat kunnen onze inspecteurs voor uw Keurmerk betekenen?
Objectieve toetsing
Verdere ontwikkeling
Vaste protocollen
Landelijk netwerk

Ontmoet onze inspecteurs:

Piet van Ballegooijen

Inspecteur

Piet van Ballegooijen beschikt over ruime ervaring in het bedrijfsleven rond beveiliging alsmede de sector van safehouses. Als inspecteur heeft hij een brede kennis van diverse normen waarbij hij aan de voorbereidende kant van de tafel heeft gezeten. Als inspecteur bij Keurmerk Nederland voert hij diverse inspecties uit in West-Nederland.

Thom van de Brug

Inspecteur

Thom van de Brug beschikt over een ruime ervaring in het bedrijfsleven op allerlei vakgebieden. Als inspecteur heeft hij een praktische instelling en is hij in allerhande sectoren gerechtigd tot het uitvoeren van audits. Vakgebied recycling, milieu, vergunningen, taxaties? Thom is van alle markten thuis.

Chantal Damen

Inspectrice

Inspectrice Chantal Damen heeft ervaring met diverse kwaliteitsnormen. Hierbij gaat Chantal ten alle tijde uit van een duidelijk credo: 'zorgen dat projecten verdwijnen en plaatsmaken voor de gewenste resultaten.' Dat gaat haar goed af, met inspecties bij kleine tot grote organisaties heeft zij de nodige successen geboekt.

Marcel de Jong

Inspecteur

Marcel is een inspecteur met hart voor de klant: "Uiteindelijk gaat het de bedrijven natuurlijk om het Keurmerk en de mensen zijn ook oprecht blij als ze het hebben gehaald. Dat geeft mij veel voldoening, ze hebben hard gewerkt voor dit mooie resultaat".

Astrid Kuipers

Inspectrice

Astrid heeft ruime ervaring met het opzetten en benutten van managementsystemen en certificeringen. Van ISO 22000 tot OHSAS 18001 tot MVO-Keurmerk - ISO 26000, Astrid weet de ins en de outs van de certificeringen.

Lambert Scherrenburg

Inspecteur

Lambert is als inspecteur een analyticus die ervaring heeft op uiteenlopende vakgebieden. Het maakt hem tot een echte praktijkman die graag met beide benen in de modder staat. Samen met de klant zoeken naar een zo concreet mogelijke, praktische oplossing.

Jorieke Vink

Inspectrice

Jorieke is in haar carrière diverse malen verantwoordelijk geweest voor de voorbereidingen op diverse ISO certificeringen en aanverwante normen. Verscheidene certificeringen werden door haar met verve verworven voor de organisaties. Voor Keurmerk Nederland zet Jorieke zich in om audits van het SIEV-Keurmerk en MVO-Keurmerk af te nemen.

Gerard van der Werff

Inspecteur

In het zakenleven heeft Gerard voor grote organisaties gewerkt in zowel binnen- als buitenland. Gerard heeft dan ook ervaring met beide kanten van de tafel, zowel het certificeren als gecertificeerd worden.

Jeroen Witsenboer

Inspecteur

Jeroen is een adviseur die zich thuis voelt in het midden en kleinbedrijf en die met gezond verstand bedrijven ondersteunt op het gebied van veiligheid, milieu of kwaliteit.