Van Limburg en Zuid-Holland naar Drenthe, naar het hart van Emmen. Hier werkt Ge-tech Cleaning, dé partner in reinigingsoplossingen. Met een eigen groothandel en schoonmaakbedrijf draagt het team van dhr. Kuiper zorg voor een brede klantengroep in zijn regio, en met succes. Sinds 2011 wordt de markt bediend en kent het bedrijf twee sterke takken: groothandel en schoonmaak. Recent werd auditor Marcel de Jong uit de inspecteurspoule geselecteerd om in lijn van de NEN-ISO-19011 de SchoonGarant inspectie uit te voeren. Een uitdaging die reeds een aantal maanden op het programma stond voor het hardwerkende team van Ge-tech.

Een punctuele rapportage en stijlvol predicaat alsmede goede gesprekken mochten dan ook bijdragen in de overtuiging om tot de SchoonGarant inspectie te komen. Auditor De Jong kwam tot een prima beoordeling waarmee een nieuw facilitair dienstverlener het SchoonGarant Keurmerk mag gaan voeren. Toetsing vond tenslotte plaats over de volgende thema’s:

Uitstraling & imago
Betrouwbaar bedrijf
Financiële zekerheid
Kwaliteit in uitvoering
Vakbekwaam personeel
Werken aan eerlijke arbeid
Inzet voor Milieu & MVO

Een check in het vernieuwde Keurmerkregister voorkomt dat u een langer durende controle per predicaat hoeft uit te voeren via de controlerende entiteit. In verband met diverse contacten, in nauwe samenwerking met (semi)overheidsinstanties, is besloten een vernieuwde omgeving te bieden om realtime inzage te geven in alle aangesloten organisaties, wat niet gebruikelijk is.

Een minimale drempel is ingebracht door een vereiste van een 70% scoreverplichting per subthema. De felicitaties gaan naar het gehele team van Ge-tech Cleaning met deze mooie prestatie!

Andere berichten

Nog meer nieuws uit het Keurmerklandschap.