Na succesvolle inspectie neemt Nick namens Bouwbedrijf Verkerk het MVO-Keurmerk – ISO 26000 in ontvangst.

Bouwbedrijf Verkerk uit Maurik heeft recent inspectrice Vink ontvangen voor een inspectie conform de ISO 26000 richtlijn van het MVO-Keurmerk. Het bouwbedrijf, opgericht in 2019 door Jeroen Verkerk, timmert rap aan de weg. Met een groeiend klantenbestand in de omgeving Den Bosch – Utrecht en Arnhem – Nijmegen werkt het team vakmannen met groeiende waardering. Bouwbedrijf Verkerk maakte in haar korte geschiedenis dan ook al eerder ambitieuze stappen waar. Zo werd het BouwGarant predicaat verworven en groeide het team uit naar 11 vakmannen waaronder een eigen stukadoor en tegelzetter. Op het gebied van MVO loopt de organisatie nog verder haar tijd vooruit. Over de ISO 26000 richtlijn leverde het bewijsvoering af dat mocht resulteren in een rapportage die handelend onder SKT de concurrerende positie van Bouwbedrijf Verkerk verder versterkt. Op alle facetten wordt hier MVO meegenomen, en op alle facetten mocht dat worden bewezen.

Inspectrice Vink concludeerde dan ook als volgt: ‘Bouwbedrijf Verkerk heeft een uitgebreid MVO-beleid met geleverde prestaties van de afgelopen jaren en haar streven op het gebied van MVO beschreven. Het jonge bedrijf is vooruitstrevend en laat graag verbeteringen zien. Er zijn al grote stappen gezet en MVO is aantoonbaar onderdeel van de bedrijfsvoering. Verkerk bindt haar medewerkers graag aan het bedrijf en biedt hen volop de mogelijkheid zich te ontwikkelen. Verbeteringen van de uitstoot worden geleidelijk doorgevoerd zodat dit hand in hand blijft gaan met reële doelstellingen. Daarnaast zijn doelen op de langere termijn gesteld met wederom reële onderbouwing. In het versterken van haar MVO-beleid heeft Bouwbedrijf Verkerk wederom progressie geboekt en dan ook het MVO-Keurmerk verdiend’.

De MVO-Keurmerkcommissie brengt hierbij haar hartelijke felicitaties over aan het gehele team van Bouwbedrijf Verkerk met het behalen van het MVO-Keurmerk – ISO 26000!

Het MVO-Keurmerk ervaart een toename van (bewinds)personen, gemeentes en (semi)overheidsinstanties die contact opnemen met Keurmerk Nederland om te controleren of een organisatie daadwerkelijk in bezit is van het MVO-Keurmerk. Dit is niet langer vereist, u kunt dit zelf proactief checken via de volledig vernieuwde website van het Keurmerkregister.

Meer informatie via: http://www.bouwbedrijfverkerk.nl

Openbare checklist inzien: http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen

Andere berichten

Nog meer nieuws uit het Keurmerklandschap.