Tevreden gezichten in Enschede waar het volgende bouwbedrijf in het bezit is gekomen van het MVO-Keurmerk. Inspectrice Kuipers legde de organisatie recent de ISO 26000 toetsing voor in bijzijn van assistent Veenhof. Het mocht de opmaat worden naar een intensieve audit die tot resultaat had dat Bouwbedrijf Renshof voor het eerst het MVO-Keurmerk toe mag voegen. Het totale bestand komt daarmee op 105 MVO-Keurmerkbedrijven.

De toenemende vraag naar verantwoording van MVO is daarmee voorzien van het predicaat dat in de toekomst steeds meer verlangd zal worden. Op de invoering van CSRD loopt de organisatie in ieder geval reeds vooruit, hiervoor fungeert het MVO-Keurmerk. Opdrachtgevers als de gemeente Enschede, diverse woningcorporaties, stichting GOAL en andere stakeholders zullen niet zeer verbaasd opkijken van het adequate certificeringstraject van Renshof. In de regio wordt al meer dan 20 jaar geanticipeerd op ontwikkelingen in de markt, vergaande implementatie van MVO, bankencrisis, corona, Renshof maakte het allemaal door en kwam er keer op keer sterker uit.

Voor wat maart 2023 betreft moge het dan ook duidelijk zijn, in de regio Enschede loopt Bouwbedrijf Renshof vooruit met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, en zij mogen het MVO-Keurmerk hiervoor in ontvangst nemen!

Andere berichten

Nog meer nieuws uit het Keurmerklandschap.