Bocari International heeft met sterke cijfers het MVO-Keurmerk vastgelegd. Inspecteur Gerard van der Werff certificeerde de organisatie in onder andere industriële automatisering en projectmanagement succesvol conform ISO 26000. Er mocht dan ook een bedrijfscomplete rapportage alsmede Keurmerkcertificaat worden afgegeven.

Auditor Van der Werff concludeerde als volgt: ‘Bocari is een bedrijf dat onderneemt met inachtneming van ethische principes en respect voor eenieder. Dit is vastgelegd in een MVO-Beleidsplan dat kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen bevat. Per gebied zijn KPI’s benoemd en wordt er gemonintord. Men is continu op zoek naar innovaties, zowel op gebied van advies in procestechniek en duurzaamheid als in het opleiden van personeel. Het bedrijf heeft een succesvolle Academy, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen zich te (om) te scholen. VCU en NEN4400 gecertificeerd staat men bij stakeholders bekend als betrouwbaar. Het MVO-Keurmerkcertificaat is een terechte beloning voor de inspanningen.’

De MVO-Keurmerkcommissie brengt hierbij haar hartelijke felicitaties over aan het gehele team van BoCari International met het behalen van dit mooie resultaat!

Andere berichten

Nog meer nieuws uit het Keurmerklandschap.