In een sector die haar best moet doen als het gaat om MVO staat organisatie ATS Transport & Express Koeriers er anders voor dan menig concullega. Bewust als vervoerder de dienstverlening vanuit MVO-beleid laten plaatsvinden. Het maakt de groene identiteit van de organisatie uiterst onderscheidend van concullega’s. Het maakt de organisatie vooroplopend in een sector met uitdagingen.

Inspecteur van der Werff concludeerde als volgt: ‘Het bedrijf onderneemt maatschappelijk verantwoord en maatschappelijk betrokken door bij beleidsbeslissingen telkens rekening te houden met de impact die het heeft als vervoerder. Er wordt invulling gegeven aan goed werkgeverschap door iedereen, ongeacht achtergrond of positie in de maatschappij, een kans te geven. Op gebied van milieu wordt geïnvesteerd in meer EV’s en extra zonnepanelen aangebracht op het dak van het bedrijfspand. Geen koffiebekers maar mokken, geen plastic waterflesjes maar hervulbare flessen, geen suikerzakjes en papieren handdoekjes zijn voorbeelden van terugdringen van afval. Dat het bedrijf een percentage van de nettowinst besteedt aan maatschappelijke doelen geeft de maatschappelijke betrokkenheid weer. Het MVO-Keurmerk wordt ook dit jaar volkomen terecht toegekend.’

De MVO-Keurmerkcommissie brengt hierbij haar hartelijke felicitaties over aan het gehele team van ATS Transport & Express Koeriers met het behalen van dit mooie resultaat!

Andere berichten

Nog meer nieuws uit het Keurmerklandschap.