Welkom bij Keurmerk Nederland

Maak kennis met de inspecteurs van Keurmerk Nederland. Stuk voor stuk integere inspecteur, die uw branche van binnenuit kennen. Bij het plannen van de inspectie, krijgt u het directe nummer van de inspecteur, waarna u hem altijd kunt benaderen voor vragen over de keurmerkeisen. Zo kunt u zich optimaal voorbereiden op de inspectie.

Onze krachten

Deskundig
Eenduidig
Nauwkeurig
Betrouwbaar

Ons team

Maak vast kennis met onze team, waaronder onze deskundige inspecteurs!

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Inspecteur SieV!

Marcel is een inspecteur met hart voor de klant: "Uiteindelijk gaat het de bedrijven natuurlijk om het keurmerk en de mensen zijn ook oprecht blij als ze het hebben gehaald. Dat geeft mij veel voldoening, ze hebben hard gewerkt voor dit mooie resultaat".

Jeroen Witsenboer

Jeroen Witsenboer

Inspecteur De Groene Vakman

Door zijn klantenkring heeft Jeroen veel ervaring opgebouwd in de groensector. Het is een deskundige inspecteur, en dankzij zijn ervaring kan hij u tussendoor vast ook wel advies geven.

Gijsbert van Voorst

Gijsbert van Voorst

Inspecteur SieV!

Gijsbert heeft door zijn rol als adviseur voor NEN4400, ISO9001, HACCP en dergelijke certificaten, ruime ervaring opgebouwd met inspecties. De schoonmaakbranche kent hij zeer goed.

Jaap van de Top

Jaap van de Top

Inspecteur HRSI-keur

Jaap van de Top is altijd actief geweest in de logistieke sector. Zijn rustige voorkomen en zijn stiptheid maken hem uiterst geschikt voor de steekproefinspecties voor HRSI-keur.

Perry van Boeckholtz

Perry van Boeckholtz

Inspecteur SieV!

Perry van Boeckholtz is al zijn hele werkzame leven actief in de schoonmaak, in diverse functies. Daardoor kent hij alle ins en outs van de sector. Zijn grote ervaring en praktische instelling maken hem een geschikte inspecteur.

Martin Bogers

Martin Bogers

Accountmanager

Martin Bogers is als accountmanager de spil tussen klant en inspecteur. Door zijn achtergrond in de sales- en wervingsbranche heeft hij een ruime ervaring in het verbinden van mensen. Ook tussendoor staat hij altijd klaar voor uw vragen over een Keurmerk.