Welkom bij Keurmerk Nederland

Maak kennis met het team van Keurmerk Nederland. Een team waarin ieder zijn eigen functie heeft om uw bedrijf zo optimaal mogelijk voor te bereiden op de inspectie naar uw Keurmerk.

Bij het plannen van de inspectie krijgt u het directe nummer van de inspecteur, waarna u hem altijd kunt benaderen voor vragen over de Keurmerkeisen. Zo kunt u zich optimaal voorbereiden op de audit. Na het succesvol doorlopen van de audit wordt uw Keurmerk toegekend, krijgt uw bedrijf een Keuringsrapport toegestuurd en vindt de registratie plaats in het Keurmerkregister.

Het voeren van uw Keurmerk geschiedt onder toeziend oog van de Raad van Toezicht (RVT), de stap die u met behulp van ons team zet met uw bedrijf is zo professioneel gewaarborgd.

Last but not least, wist u ook dat er een feestelijke foto wordt gemaakt na de audit, of dat u gebruik kunt maken van allerhande promotiemateriaal om de expertise van uw bedrijf te benadrukken?

Samen merkbaar beter!

Onze krachten

Deskundig
Eenduidig
Nauwkeurig
Betrouwbaar

Ons team

Maak vast kennis met ons team, van planning, tot administratie, tot inspecteur!

Gijsbert van Voorst

Gijsbert van Voorst

Founder

Gijsbert heeft door zijn rol als adviseur voor NEN4400, ISO9001, HACCP en dergelijke certificaten, ruime ervaring opgebouwd met inspecties. Expertise in de cateringbranche, de facilitaire branche, de duurzame sector en ervaring als veiligheidskundige, en milieukundige maken hem de allround kwaliteitskundige die de lijnen uitzet. Voor de kwaliteit van de Keurmerken, de kwaliteit van de audits, en daarmee de kwaliteit van uw bedrijf.

Henk Achterberg

Henk Achterberg

Projectleider / Inspecteur

Als Projectleider bewaakt Henk Achterberg de processen van Keurmerk Nederland, het samenkomen van de Keurmerkcommissies en de rapportage naar de Raad van Toezicht. Tevens is hij als inspecteur een persoon die terdege verstand heeft van de werkzaamheden op de achtergrond van organisaties. Met zijn vooruitzichten is het al snel duidelijk waar er nog verbetering nodig is en waar uw bedrijf nog meer progressie kan boeken.

Martin Bogers

Martin Bogers

Accountmanager

Martin Bogers is als Accountmanager de spil tussen bedrijf en inspecteur. Door zijn achtergrond in de sales- en wervingsbranche heeft hij een ruime ervaring in het verbinden van mensen. In de facilitaire- en duurzame sector heeft Martin inmiddels meer dan 200 bedrijven op weg naar hun Keurmerk mogen bijstaan. Ook tussendoor staat hij altijd klaar voor uw vragen over de beste route naar uw Keurmerk.

Erik Stoppels

Erik Stoppels

Community Manager

Erik is als Community Manager de ‘online stem’ van de organisatie. Tevens draagt hij zorg voor de webcare en houdt de social media in de gaten. Vooral op het vlak van ICT heeft hij zijn sporen mogen verdienen, wat hem tot een spil in de communicatie maakt waarbij uw Keurmerk op de voorgrond staat.

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Hoofdinspecteur

Marcel heeft als Hoofdinspecteur de meeste auditervaring opgebouwd. Zijn expertise tijdens Keurmerkcommissies draagt er aan bij dat de kwaliteit van de Keurmerkeisen elk jaar bijgeschaafd en op niveau blijven. Bovenal is Marcel een inspecteur met hart voor de klant: "Uiteindelijk gaat het de bedrijven natuurlijk om het Keurmerk en de mensen zijn ook oprecht blij als ze het hebben gehaald. Dat geeft mij veel voldoening, ze hebben hard gewerkt voor dit mooie resultaat".

Perry van Boeckholtz

Perry van Boeckholtz

Inspecteur SIEV

Perry van Boeckholtz is al zijn hele werkzame leven actief in de schoonmaak, in diverse functies. Daardoor kent hij alle ins en outs van de sector. Zijn grote ervaring en praktische instelling maken hem een geschikte inspecteur. Tevens kan uw bedrijf bij hem altijd op een gedeelte zorg rekenen, vooraf even bellen over de audit, maar ook na uw audit staat hij u graag bij met zijn advies.

Jeroen Witsenboer

Jeroen Witsenboer

Inspecteur Regio Noord

Jeroen heeft een ruime ervaring in het werkveld van o.a. auditor, veiligheidskundige en KAM-Coördinator. In het noorden is hij uw bedrijf zodoende van dienst als een deskundige inspecteur die u daarnaast dankzij zijn ervaring ook graag voorziet van allerhande advies op andere vakgebieden.

Berechja Brouwer

Berechja Brouwer

Inspecteur Regio Zuid

Berechja beschikt over een zeer uitgebreide achtergrond in de facilitaire sector. Zijn carriere bracht hem tot het managen en opleiden van mensen in de schoonmaak en het leiden van een goed renderend bedrijf. Na deze uitdagingen heeft hij de taak van consultant, VSR inspecteur en opleider voor schoonmaakmedewerkers opgepakt. Zodoende is hij voor de regio Zuid tevens een vakkundige en betrokken inspecteur.

Astrid Jongste - Kuipers

Astrid Jongste - Kuipers

Inspectrice VOCC-Keurmerk

In samenwerking met de Branchevereniging VOCCateraars is medio 2018 het VOCC-Keurmerk in het leven geroepen. Astrid Jongste is met haar expertise in de foodsector zodoende een geschikte inspecteur bevonden om de audits van het VOCC-Keurmerk uit te voeren. Haar balans tussen enthousiasme en scherpte maken haar een inspectrice die zich thuis voelt in de cateraarsbranche.

Jaap van de Top

Jaap van de Top

Inspecteur HRSI-keur

Jaap van de Top is altijd actief geweest in de logistieke sector. Zijn rustige voorkomen en zijn stiptheid maken hem uiterst geschikt voor de steekproefinspecties voor HRSI-keur.